2014. augusztus 12., kedd

Bevezetés

Hátoldal

Guillermo Ochoa a mexikói Puebla városában született, ahol egy rozzant focipályán kezdte felfedezni, tehetségét, legjobb barátjával Hector Herrera-val. A családjaik támogatásával, a sporthoz való érzéküket a maximumra fejlesztették, amit az emberek észre is vettek, és 17-éves koruktól az ország válogatottjában játszottak. A 2014-es világbajnokságon, Memo, összefut Viktoria Nathia, aki megváltoztatja eddigi csapongó életvitelét.
A holland szépség, régen hatalmas hírnévnek örvendett, ugyanis a női válogatott élén futballozott. Az egekbe ívelő karrierjét azonban, egy térdsérülés örökre derékba törte. A baleset után, Angliába menekült, ahol pár évig lábadozott, Mesut Özil társaságában. Életében először, a lányt nem hírneve, és külseje miatt szerették, ezért lehetősége nyílt belekóstolni a szerelembe. Az erős érzelmek, még az elválás után is kísérték, mert a férfi Angliában marad az Arsenalban, míg Tori hazautazott. Amszterdamban, felajánlottak neki, egy riporteri állást, ami Brazíliába, vagyis a VB színterére szólt.
Itt ismerkednek meg, és először, csupán rövidtávra tervezik, kapcsolatukat, ugyanis a tartós érzelmekre nincs esély. Az együtt töltött idő, azonban megnehezíti a dolgukat, mert mindketten meglátják a másikban az igazi párjukat. Senki sem meri kimondani az igazat, ezért rejtegetik a gyengéd érzelmeiket. A mexikói kapust, a hírneve hatására, közben sorra érik a megpróbáltatások. Hamarosan azonban, Özil, aki a német válogatottal Dél-Amerikába érkezik, felkavarja a port. A két élsportoló versengeni kezd, akár szóban, akár a pályán. Viktoria-nak el kell nyomnia a régi, és még mindig erős, érzelmeit, hiszen tudja, hogy nincs jövőjük, de Ochoa-val sincs.

Vajon megtalálják a boldogsághoz vezető utat? És a két focista párharcából, ki kerül ki győztesen? Ki nyeri meg egyáltalán a VB-t?

Nincsenek megjegyzések:

#Szédült birkák