2014. július 12., szombat

XI. Melléklet

Guillermo Ochoa nem megy sehová!

A Mexikói kapitány, Jones Herrera, nem nyilatkozott az ügyről, de tudomásunk szerint, A Memo becenevű játékos marad Brazíliában. A kapus, megszegte a szerződésében aláírt szabályokat, de nem kapott semmi komolyabb büntetést. Ez pompás döntés volt a szövetségi kapitánytól, mert Brazília ellen tizenegyes párbajban Mexikó nyert, így bejutott a legjobb négy közé. Ochoa szemmelláthatóan, az egész meccset a kezében tartotta. Csapatát, az összes góltól megvédte, és még az évszázad hárítását is bemutatta. Mint tudjuk, az amerikai kontinensen fekvő ország védelme nagyon jól működik, az adódott problémákat, a hálóőr magabiztosan hárította. A végső küzdelemben pedig, egy gólt sem kapott, bár a mezőnyjátékosok is csak egyszer találtak be, így is nyertek. A következő mérkőzést, a holland válogatottal vívják, ami újabb problémákat szül. Viktoria Nathia, ugyanis még mindig egy párt alkot a mexikói futballistával. A holland kommentátor, nem tud ketté szakadni. Nagy kérdés lesz tehát, vajon a hazájának, vagy párjának drukkol majd? A még ennél is érdekesebb, ő közvetíti a meccset?
Akadály, a két szerelmes közé akad bőven lássuk be. Nem is beszélve, Özil, és Viktoria múltbéli románcáról. A német focista, már az eljegyzésig jutott a riporterrel, de azt egy Arsenal meghívás miatt felbontották. A kapcsolatuknak, még a világbajnokság előtt vetettek véget. Most viszont, Özil ismét rátalált Viktoria-ra, egy séta ideje alatt, amit egy fotósunknak sikerült is megörökítenie.
*a képet a címlapon tekinthetik meg*
A német csodacsatár, akinek a csapata szintén, Portugália legyőzésével a legjobb négy között van, újra gyengéd érzelmeket táplál a holland szépség iránt? Akkor bizony, az útjában lesz Guillermo Ochoa. Az viszont a német mellett szól, hogy már a házasságot tervezgették, mikor elváltak. A gyűrűre, elég komoly indokok kellenek. (Bár, a kötelék felbontására is.) A két sportolónak, most a futballra kell koncentrálniuk, ez biztos, de kíváncsiak leszünk a további fejleményekre.
*Szerző: Nicole Stewart*


Nincsenek megjegyzések:

#Szédült birkák