2014. július 11., péntek

X. Melléklet

-Amikor az áram visszajött, mint kiéhezett kutya, rögtön rohant a tévéhez. Rávetette magát a távirányítóra, és bekapcsolta a kedvenc sorozatát. Borzasztó anya volt, mióta a férjét elvesztette. Dederick, minden hónapban küldött neki pénzt, ezért volt saját lakása, és tévéje. Egész nap azt bámulta. Dolgozni már évek óta nem járt. Minden alkalommal, a látogatóktól, annyi pénzt csent el amennyit csak lehetett. A tévé addikciója, az alkoholfüggőséggel egészült ki. Így teljes képet adott, a:

Legrosszabb anya, a földön

-re. Teljesen elkenődött, akárhányszor, nem jutott a sok piára. A gyerekei, ezért a lehető legtávolabb akartak lenni tőle. Ezt, illedelmesen be is tartották, kivéve, egy alkalommal. A nyár közepén, úgy döntöttem bemutatlak egy pillanatra a házisárkánynak. Nagyon csúnya vége lett. Még is elszégyellte magát. Akkoriban, minden más volt. Még, csak téged ismertelek. Senki más nem létezett számomra, csak te. Leírhatatlan érzés. -mondta Viktoria, könnyel teli szemekkel. A vállára omlott, és tovább sírt. Nem tudta türtőztetni az emlékeket. Próbál világosan felnézni a jelenbe, de nem sikerült.
-Szeretlek! Hát nem érted? Szeretlek!- folytatta sírva, az eszméletét vesztett férfit szorongatva- Még, azokat a hülye palacsintákat is neked köszönhetem. Mindent elmondtam neked, és te meghallgattál. Nem akarlak elveszíteni. 


Nincsenek megjegyzések:

#Szédült birkák