2014. július 19., szombat

XVII. Melléklet

Összeszedte magát, felegyenesedett, majd balerina léptekkel, megközelítette Leo-t. A férfi erős tekintettel figyelt, szinte tátott szájjal.
-Ne haragudj!
-Semmi, mond csak.
-Itt vonszolok egy képet, már órák óta, és elszeretném juttatni Guillermo Ochoa-nak.- mondta, a homlokát törölgetve.
-Persze-persze, add csak ide!- mosolygott a mexikói.
Nicole, a dolga végeztével, szinte kifutott a teremből, és a holland öltözőbe vette az irányt. Ami azt illeti, a munkáját mindig 100%-ig komolyan vette. Be is surrant az öltözőbe, ahol már csak a hátrahagyott cuccok voltak. Az egész teledobálva mezekkel, melegítőkkel, cipőkkel. Olyan rumli volt, mintha, egy egész mosómedve kolónia tört volna be. Hátrább részében azonban, tisztaság, és rend honolt. A kis tér közepén, egy szállítható, hűtőszekrény szerűség állt, az oldalára szögelt hulladéktárolóval. Az oldalára, egy veszélyes hulladék matricát illesztettek.
A lány közelebb lépett, majd megnézte. A kinyitott szekrény, injekciós tűk armadáját, és kb. 50 db. Energia italt tartalmazott. A folyadékokon nem volt semmilyen márka, látszott, hogy házi készítésű. A holland válogatott, saját dopping készítői csinálhatták.
-Tudtam! Érzetem, hogy doppingszereket használnak. Ezért, tuti előléptetnek.- harsogta, a levegőbe ugorva. Elővette a telefonját, és tárcsázott, egy magán számot.
-Haló!
-Szia, én vagyok.
-Szia!
-Nem fogod elhinni mit találtam.
-Mit?
-A holland válogatott drogozta a játékosait.
-Nem mondod komolyan!
-DE! Van az öltözőjükben egy szekrény, tele injekciós tűkkel, és italokkal.
-Akkor vegyél mintát szokás szerint, és fotózd le az egészet.
-Oké!
-Nicole! Te egy istennő vagy.


Nincsenek megjegyzések:

#Szédült birkák